Welkom!

U bent hier op de website van de Historische Vereniging Haule. U vindt hier informatie in woord en beeld over de historie van Haule.

Deze website probeert in een behoefte te voorzien voor mensen die de Haule een warm hart toedragen.

Veel oud-Haulenaren wonen over ver en kunnen op deze manier toch in contact blijven met hun woonplaats, c.q. geboorteplaats.

We hopen dat u er veel plezier aan beleeft.

We stellen inbreng van foto's en geschreven woord, in welke vorm dan ook, zeer op prijs.

De foto's graag groter dan 350kb opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., grotere bestanden kunt u ook gratis opsturen met http://www.wetransfer.com/

We beschikken over apparatuur voor het maken van een kopie en we kunnen scannen. We willen eventueel, als u dat op prijs stelt, ook bij u thuis foto's etc. scannen, wat vaak nog beter is, omdat er dan gelijk een achtergrond verhaaltje bij de foto's gemaakt kan worden.

Het bestuur van de Historische Vereniging Haule.

Haule

Een oude vlaggenstok.Hendrik Jan WesterhofHarm HofVeilig opgeborgen in de kluis.Van winterschool - O.L.S - naar De Trede.De kerk, de kapelletjes en de begraafplaatsDe nieuwe wijk /de nije wykOnze dorpsreünie van de  Haule.Culder-burg, Koldenborgh, Koldenburg, TonckenshoeveLandmeter transport en bus ondernemingDe molens van de Haule

Haule op de kaart

Weer